TEMNA NOČ ČLOVŠKE DUŠE

Lahko rečem, da je meni uspelo, končno izstopiti iz svoje lastne teme, v kateri sem se znašla 28. februarja 2020. To čudno, nedefinirano stanje v katerem sem bila zadnjih 14 dni, se je ponavljajo, dnevno in ciklično.

Od zavedanja, svetlobe, v katero sem zrla z odprtimi očmi in doživljala božansko stanje zavesti, do globoko teme za katere nisem vedela, kam me pelje.

Moje telo je razpadalo, mišice, sklepi so bili ena sama bolečina. Moji »možgani« so lebdeli v nekem vakumu, med nebom in Zemljo in edino kar sem vedela je bilo spoznanje, da se moja moč nahaja v moji glavi. Da moram verjeti v brezpogojno ljubezen kot univerzalni princip, ki drži skupaj, celotno Vesolje.

Moja razmišljala me peljejo še naprej in me peljejo k inspiraciji, da se je celotno prebivalstvo sveta znašlo v črni luknji svoje lastne zavesti. Naši lastni možgani (mikro kozmos) so kopija velikega, do sedaj nikoli raziskanega makrokozmosa in vsak človek je v tem obdobju, bil prepuščen sam sebi in svoji lastni zavesti.

Sonce se še vedno nahaja v ozvezdju Rib, to je v času do 18. februarja do 20. marca. Situacija na planetu Zemlja, se bistveno popravlja in nihanja med iskanjem božanske svetlobe v lastni glavi in bežanjem pred globoko temo, ki se pretaka v človeškem DNK in v naši duši, se procesi počasi umirjajo.

 

 

Horoskopskemu znamenju Ribi vlada planet Neptun, ki pa je vladar našega nezavednega uma. Povezava med zavednim in nezavednim umom, je edina naloga zavedenega uma, da poveže vse dogodke, za katere meni, da so pravilni in pravični.

Hitrost gibanja Neptuna skozi 12 ozvezdij traja 165 let. Astronomi so odkrili Neptuna, šele 1846 in sedanja generacija človeštva je prva generacija, ki doživlja delovanje planeta Neptun. Astrologi in astronomi ne poznamo delovanja Neptuna v celoti.

Več o njemu bomo vedeli takrat, ko ga bomo spremljali v naslednjem ciklu, ki bo nastopil 2025. leta, ko bo Neptun prestopil iz znamenja Ribi, v znamenje Ovna.

Na današnji dan imamo Sonce na 25. stopinji Rib, Neptuna na 22. stopinji Ribi, Jupitra na 17.stopinji Ribi in Merkurja na 10. stopinji Ribi.

Kaj lahko pričakujemo v naslednjem obdobju, ki nas čaka v prihodnosti. Zapomnite si tri besede: hvaležnost, ponižnost in skromnost in skušajte jih živeti v pravem pomenu besede. Jupiter, Sonce in Neptun, bodo skupaj v znamenju Rib šele leta 2176. Pomembno je, da še danes poiščemo božansko svetlobo v lastni duši.

Afirmacija za tiste, ki uporabljajo svoj kozmični kod:
Preudarno izbiram svetlobo, ki jo prinašam, v svoje telo, nezavedni um in svoje srce.

Ana Malenica, astrologinja

Več o kozmični kodi si preberite tukaj.