KDO IMA DOSTOP DO NAŠIH MISLIH IN NAŠIH SPOMINOV ?

Vedno, ko Sonce danes vstopi v znamenje Strelca, v meni se prebudi občutek navdušenja in optimizma. Zavedanje, da se je moje srce 2012 leta ustavilo in da sem preživela v komi toliko časa, koliko je bilo potrebo, da sem spoznala onkraj, vse od trenutka dogodka, mi govori, da sem rojena pod ‘srečno zvezdo.

Dejstvo, da sem po komi, dve leti kasneje, preživela še možgansko kap in da sem uspešno okrevala, me obvezuje, da pazljivo upravljam s svojim fizičnim telesom in da se zavedam pomembnosti vloge duše pri vzdrževanju fizičnega telesa.

Mogoče bo ta članek, nekoga med vami, ki ste še mladi in imate zdravo telo, spodbu-dil k razmišljanju, da sta zdravo telo in zdrav duh, glavni pogoj za kvalitetno življenje. Koliko velika je naša skrb za doseganje kvalitete, vsak od nas mora sam ugotoviti, vendar je nekaj, kar bi moralo biti prisotno v nama od prvega zavedanja sebe do zad-njega izdiha. To pa je, da se spomniš vseh stvari, za katere moraš biti hvaležen in da daš prednost, hvaležnosti za lastno, podarjeno življenje. Rojstvo vsakega človeka je darilo kozmične inteligence TINA, jedra v Vesolju iz katerega prihaja vsa človeška energija.

Zagotovo vsak človek začne razmišljati o pomembnosti organov v lastnem telesu ta-krat, ko se mu zgodi telesna kriza v določenem organu. Takrat se vsi obračamo na medicino in pričakujemo, da se Asklepijeva palicai spremeni v čarobno palico s katero zdravniki pozdravijo vsakega človeka.

Če bi zdravniki imeli zdravilne, čarobne moči bi jih gotovo imeli tudi navadni ljudje. Na žalost v resničnem življenju nihče od nas ne more ustvariti belih zajcev iz klobukov ali pridobiti zlata iz zraka. Te spretne trike izvajajo ljudje, izkušeni v umetnosti iluzij, ljud-je, ki se soočijo s svojo lastno telesno krizo, pa vedo, kako narediti iluzijo za svoje lastno fizično telo.

Jaz, samo sebe doživljam kot pogumno osebo in ko govorim o svojih telesnih krizah, stanju po komi in možganski kapi, tudi sama, včasih na skrivaj začutim dvome in se mi v nekih trenutkih pojavijo tesnobe. To je sestavni del človekove narave in ne glede na to, koliko se trudimo, ne moremo nadzorovati vsega, ker nam življenje prinaša in nepredvidljive dogodke, ki zameglijo naše načrte imamo za znamenja slabe usode.

Medicina je znanost, ki je izjemno veliko dosegla na mnogih področjih zdravljenja, vendar še vedno ne loči razlike med telesno krizo in boleznijo. Že sama beseda ‘bole-zen’ ima slab in negativen prizvok, telesna kriza nekega organa zveni ozdravljivo in obetavno.

Neuro znanstveniki pravijo, da za tvorjenje misli zadostuje, da se neki dogodek ki ga oseba zazna, prenese preko možganov do zavesti, ki po tem s prepletanjem gradni-kov o osnovnem stanju ustvarja misel. To pomeni, da snov ne nastane tako, da si jo zamislimo in ker tudi misel nastaja na enak način kot je snovno stanje, trditev o moči misli ne drži v celoti. Ne drži teza, da je dovolj da si nekaj zamislimo in se bo to, tudi zgodilo. Z svojimi misli ne moremo pojasniti raznih parapsiholoških pojavov, kot so telepatija, telekineza ali zdravljenje na daljavo. Tisti, ki ima to sposobnost, lahko ma-nipulira tudi z ostalim s fizičnim svetom in zato, sposobnost teh pojavov niso povezani z našimi misli.

Vesolje je neraziskano, vseh njegovih dimenzij še ne poznamo, zato je povsem mo-goče, da zato ne razumemo niti vseh sposobnosti naših možganov. Očitno je, da so za to potrebne neke druge lastnosti, ki jih nekateri že obvladajo in so razvidni iz njiho-vega horoskopa in pri drugih osebah se te lastnosti odkrijejo po telesni krizi možganov in srca.

Posledica možganske kapi pri meni je bila, tudi izguba govora. Po eno letni rehabilita-ciji, trdnemu delu z mojo logopedinje, močne volje do življenja, ljubezni do astrologije in zavedanja, da bom v breme mojim otrokom, če se ne bom opomogla, dosegla ne-verjetne rezultate.

Po kapi sem v dolgih nočeh bedenja in gledanja v temo počasi začela dojemat, da morajo moji možgani v svojem volumnu najti rešitev. Obstaja nadomestilo za poško-dovani center za govor in se bo njegova funkcija prenesla v tisti, zdravi del, ki ne bo »kopija« tistega poškodovanega dela, bo, pa sposoben prevzeti funkcijo govora.

Čutila sem, da bosta moje karakterne lastnosti, da sem disciplinirana in da spoštujem rutino, odigrale pomembno vlogo pri procesu, ki so se je dogajal v mojih možganih. Dojela sem, da so moji možgani bili, dejansko le prevodnik med kozmično iskro v me-ni, ki se je napajala iz jedra Sonca, Zemlje, Urana in ostalih planetov v našem osončju in tistim delom v meni, ki se je zavedal, da še diham, oziroma, da sem še živa. Da se, pa moj zavedni um mora odločiti, ali se bo boril ali pa ne.

Z mojim prijateljem, ki je zbolel z rakom na pljučih in sem o njegovem uspešnem zdravljenju, še prej, ko sem doživela telesno izkušnjo možganske kapi, napisala knjigo »Resnica« sva se preselila v hribe. Knjiga »Resnica« je dokaz, kaj vse je človeško telo sposobno doseči, ko njegov um dojame svojo resnično funkcijo.

Moj prijatelj, star 76 let, je po devetih letih od postavitve diagnoze ‘mezotheliom pljuč’, še vedno živ. Kljub drenaži, ki mu jo je v letu 2022m vgradil torakalni kirurg, po prebo-leli covidni pljučnici in mu dvakrat tedensko izčrpavajo vodo, je pred 14 dnevi prestal komplicirano ortopedsko operacijo gležnja. Zakaj je telo mojega prijatelja bilo zmožno prestati vse izzive telesne krize. Zato, ker ima tako dobro in zdravo kri, ki mu za delo-vanje imunskega sistema preskrbi zadostno količino kisika in mu omogoča uspešno okrevanje

Ko, sva se preselila na vznožje Trdinovega vrha, na hrvaški strani sem spremenila način prehranjevanja. Vsak dan sem, ob določeni uri, jedla le dvakrat in sem bila ak-tivna najmanj 3 ure. To pomeni, da sem prehodila najmanj 10 kilometrov po travnikih in gozdovih. Nekaj hrane sva predelala sama in drugo sva kupila. Vedela sem, da se v hrani skrivajo določeni toksini, ki so škodljivi za moje telo in da je gibanje ključno za zdravje mojega telesa in za delovanje mojih možganov.

Odmaknila sem se od vseh ljudi, ki sem jih poznala, vključno z mojimi otroci in živela izolirano v svoji lastni tišini. Ljudje, ki so me poznali pred telesno krizo možganske kapi, niso mogli razumeti nekatera moja čudna početja, kot je recimo bilo, gledanje v nebo ali risanje astroloških znakov z levo roko ( desna roka je bila prizadeta). Niso mogli razumeti, da sem lahko dnevno izpisala polovico zvezka samo z enim stavkom, ‘ se bom opomogla’.

Da sem lahko ponovno vzpostavila pravilno delovanje kozmične inteligence TIN z mo-jo zavestjo, oziroma z mojim snovnim stanjem sem se morala odmakniti od ljudi: da sem se lahko ukvarjala sama s seboj, da sem hranila po lastni intuiciji in da sem bila odvisna le od same sebe.

Pri razvoju vsakega človeka, od prvih dni rojstva, je zelo pomembno, katera hrana se vnaša v telo dojenčka. Hrana je odgovorna, da od cca 3 kg teže, koliko tehtamo ob rojstvu in 40-50 cm dolžine, koliko smo dolgi ob rojstvu, svojo težo in svojo višino, vsak od nas, povečamo do optimalne osnove odraslega človeka.

Moje misli sem delila z metulji, pticami, zajčki in srnicami, ki sem ji srečavala na spre-hodih po gozdu. Sčasoma sem ugotovila, da srne, ki so mirno pasle na jasi, niso več bežale od mene in so mi na določeni razdalji dovolite, da jih opazujem. To je pomeni-lo, da so čutile spremembe v mojem fizičnem telesu, ki je sčasoma spremenilo svojo frekvenco in je postajalo podobno dojenčku.

Ko se rodimo, dejansko nič ne razmišljamo in je delovanje krvnega obtoka, prebave in ostalih življenjskih funkcij zreducirano na nekaj refleksih gibov, ki delujejo na neza-vedni ravni. Srne niso več bale, ker so zaznavale drugačne spremembe v mojem srčnem utripu in se niso odzivale na možganske valove v glavi človeka, temveč so me doživljale kot eno izmed njih. Komunikacija se je odvijala na podlagi čisto drugih frekvenc, ki so jo imeli, ne le moji možgani, temveč tudi druge celice v mojem telesu.

Uredila sem spalne navade in odhajala v posteljo usklajeno z ritualom zamenjave dneva in noči, po zimi malo prej in po leti malo kasneje. Pol ure pred odhodom v po-steljo sem zaužila konopljino smolo, se preko meditacije soočila s svoje smrtnostjo in odmislila vse, kar nisem bila jaz in moja duša. Tako sem se lahko, blaženo in le v spremstvu kozmične inteligence Tin, pogreznila v spanec.
Moje telo se je po nekaj mesecih navadilo na to rutino in se je usklajeno z naravo prebujalo v času, ko se je noč spremenila v dan.

Vse to, kar sem zgoraj napisala, je zapisano v mojem in vašem genskem zapisu in je tudi razvidno iz naša natalne karte. Astrolog, ki se ukvarja na višjem nivoju z analizo horoskopa posameznika bi moral sodelovat tudi z znanstveniki, ki se ukvarjajo z ge-netiko človeka. Skupaj z nevrologi bi lahko dali odgovore, kaj se na sploh dogaja v človeški možgani in odgovore tudi na to, kako se soočiti s posledicami, ki se pojavijo po telesni krizi možganske kapi, tumorjev in ostalega.

Trenutno se zdi, da je to neizvedljivo in da le iluzija razmišljanje, da bi prišlo do sode-lovanja med veliko znanostjo v katere spadajo medicina in genetika in astrologijo kot znanostjo. Prve dve ne morejo dati odgovora, ali je realno življenje tisto, kar se dogaja v času, ko smo budni, ali v času ko spimo, astrologija, pa delno že pozna te odgovo-re. Ker astrologija ni priznana veda, komunikacija med njimi je nemogoča.

Mogoče sam tudi sama doživela telesno krizo možganske kapi, da bi v tišini planine odkrivala delovanje lastnih možganov, ki so le prevodnik izmenjave tistega, kar je za človeško oko zaenkrat nevidno, in ker se ga ne more dokazati niti preko aparatov CT in MR, je za medicino nesprejemljivo. Dejstvo pa je, da se proces med telesom, ki ima v vsaki svoji celici vgrajeno kozmično frekvenco in med kozmično inteligenco, ki sem jo že pred 65 leti imenovala TIN, odvija 24 ur.

Moja zavest mi omogoča, da skrbim za to da moji možgani opravljajo svojo nalogo prevodnika na pravi način. Razmišljam katero hrano naj jem in katere suplemente naj zaužijem, ki podpirajo mojo telesno konstrukcijo. Vsak dan pojem veliko skledo solate zelene barve (motovilec, rukola, radič, zelena solata) začinjene z olivnim oljem. Vse drugo kar jem, zelenjava in sadje je iz habitata in ekološkega izvora.

Od suplementov jemljem balansirajoče olje ZINZINO, ki je mešanica Omega 3 in vi-tamina D. Diši po menti, limoni in pomaranči. Po nasvetu nevrologa prof. Pirtovška pijem še kurkumo v mandljem mleku, zmešano z mletim poprom.

Sem del neskončnega Vesolja, ki ga vidim kot zaveso izza katere se skrivajo mreže v katere sta vpletena moj zavedni in nezavedni, ki tvorita moj manifestirani svet, kate-rega si prilagajam po lastni volji in presoji. Moji možgani so se zedinili z mojo in mojim srcem in v prsih čutim spokoj.

Kolikokrat se to zgodi je večno vprašanje s katerim se soočajo vsi, ki delajo na svo-jem duhovnem razvoju. Ko, pa en od teh treh dejavnikov doživi telesno krizo, se pri-čakuje da se v človekovem nezavednem umu zgodi čudež..

Vsakdo od nas, bi moral spoznati zedinjenje svojih možganov, srca in duše za nepre-cenljivo darilo Kozmosa in ga to moral ljubiti, predvsem, ceniti božansko, umetniško dejanje, ki ga ustvarila kozmična inteligenca

Vsi ljudje, ki verjamemo v obstoj duše v sebi, ki jo čutimo in doživljamo v vsaki celico svojega telesa, bomo v času, ko bo Neptun prestopil iz ozvezdja Ribi v ozvezdje lahko prejeli pomembna sporočila in spoznanja iz duhovnega sveta.

Vsak človek ima vsak še drugo plat svojega značaja, nekaj kar je, intuitivno in krea-tivno, bolj občutljivo in je globoko skrito v notranjosti telesa in kaj poznamo tudi pod imenom duša. Ta povezava se ne oglaša se pogosto, ker gre za notranjo moč, ki je ne le skrita, ampak tudi tiha in človeški zavedni um ni vedno sposoben razumeti, kaj mu duša sporoča.

Osebe, ki so po svoji naravi bolj povezani z logiko in razumom, praviloma zavračajo to drugo stran sebe, ker ne morejo (ali pa nočejo) razumeti da imamo večjo moč v sebi takrat, ko v lastni tišini, tam kjer je glavna naša duša in ne materija. Vse božan-sko v človeku, vedno nastane v svetu, kjer vlada duša in le iz duše se rojeva naša kreativnost

Vsaka nova ideja je povezana z elementom zraka. V zračnem elementu v se poraja misel, ki se po tem poveže z občutki, ki so predstavljeni z elementom vode. Iz občut-kov se rojeva želja po kreativnosti, ki pa sledi naši volji, ki je predstavljena z elemen-tom ognja.
Takrat, ko naša želja postane tako močna se aktivira element zemlja in se naša misel realizira v neko dejanje. To pomeni, da v procesu od ideje do realizacije sodelujejo vsi štiri elementi energij: zrak, voda, ogenj in zemlja. Pogoj, da se nekaj zgodi je našo ideja, ki jo vzpodbudimo z našim zanimanjem za ‘nekaj’, kar je analogno kvantni me-haniki, ki delce snovi, ki nastajajo iz nedefiniranih kvantni valovanj ustvarijo neko osnovno stanje.
Ana Malenica, astrologinja
Aa/Ančka Pomagačka
www.astroanama.com