KO JE ČLOVEK NA RAZPOTJU…

Izkušnje so me naučile, da dober Astrolog ve, kdaj je potrebno odpreti neka vrata. Mars v znamenju Ovna za nekoga pomeni začetek novega projekta, ki mu bo spremenil življenje na bolje, za drugega pa le še en prepir več v družini, ki razpada, in se bo spremenil v kapljico, ki bo šla čez rob.
Iz zastavljenih vprašanj bo Astrolog, ki dobro pozna svoj poklic, dojel, koliko se oseba zaveda svoje žalosti in tesnobe, in s katerimi astralnimi aspekti je mogoče ogreti njeno Dušo. V vsakem horoskopu obstaja nekaj dobrih možnosti, na podlagi katerih je možno zgraditi strategijo za boljše življenje, če le poznamo gibanje planetov.
Dober Astrolog bo našel področje življenja, kjer se skriva vzrok za bolezen, ki napada in uničuje vitalno energijo. Tam, kjer je vzrok za bolezen, se vedno skriva tudi zdravilo. Na podlagi izračuna gibanja planetov Astrolog lahko poišče način, da se prižge ogenj, ki prežene mraz iz Duše. Lahko izračuna, kdaj je primerno obdobje za priklicati smeh in kdaj se bodo slišale besede osebe, ki nam lahko iztisne žalost iz Srca in posladka grenek napitek življenja.
Nekatera trpljenja v življenju človeka trajajo krajši čas, druga pa lahko trajajo celo življenje, ker se nekateri planeti po svojih orbitah v naši galaksiji gibljejo hitro (Luna, Sonce, Merkur in Venera) in drugi planeti počasi (Saturn, Uran, Pluton in Neptun). Vendar pa ima tudi v primeru dolgotrajnih trpljenj Astrolog možnost z dobrim medsebojnim povezovanjem planetov in tudi z njihovim povezovanjem v energijsko mrežo osebe, odpreti okno, skozi katero lahko prikliče svetlobo v horoskop nekoga, ki mu je karma zaprla vsa vrata.
– Odlomek iz knjige Ane Malenica »Duša na razpotju«

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.