Osebe rojene v znamenju Ribi imajo v svoji simboliki nalogo

Osebe rojene v znamenju Ribi imajo v svoji simboliki nalogo, da opravljajo delo iz ljubezni do svojih bližnjih nesebično in z veseljem. Vsem mojim prijateljem, ki danes, na dan marčevskih id, praznujejo rojstni dan želim, da ravno oni, v polnem pomenu besede doživijo letošnje leto, kot svoje leto čudežev.
Ker trije planeti, Jupiter, Saturn zamenjajo svoje znamenje, so
čudeži namenjanji tudi nam, ki nismo rojeni v znamenju Ribi. Res bomo nekateri morali bolj pritegniti varnostni pas, ker se bomo vozili po strmih cestah, vendar čudeži zaradi tega na ne bodo nič manj čarobni. Vse je v našem horoskopu nakazano in malo tudi v rokah kozmičnega boga Tina.Spomnite se, kaj je rekel Maradona, ko so Angleži protestirali, ker je z roko dosegel gol za Argentino. Rekel je, da je gol dosegel malce s svojo glavo, malce pa z božjo voljo.Vsi nosimo v svoji duši čopič in platno. Osebe rojene na dan 15.marca nosijo v svoji usodi tudi nekaj sledi od marčevskih id..

Ana Malenica, astrologinja

 

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.