Jutri, 5. maja, ko bo Luna v znamenju Škorpijona in Sonce v znamenju Bika…

Jutri, 5. maja, ko bo Luna v znamenju Škorpijona in Sonce v znamenju Bika, bosta oblikovala Lunarno eklipso. Jutrišnji ščip bo aktiviral naše notranje obrazce, notranje bolečine in transformacije, ki se jih na površini ne zavedamo, jih se pa v vsakem temne kotičku naše duše, dotikamo.

Znamenje Škorpijona je vodna kvaliteta, (čustva in prilagajanje) upravlja uro genitalnim organom in debelem črevesu. Vemo, da znamenje Škorpijon vlada našim strastem, seksualnosti, zato se pazite ljubosumja in energetskega neravnotežja in intuitivnega neskladja v partnerstvu .

Za tiste, ki imajo namen zanosit, bo ta lunina eklipsa blagoslov. Ne pozabite, da otroci pridejo k staršem, ki si jih res želijo. Zato se nocoj ljubite, predvsem zato, ker čutite strast do svoje partnerice ali do partnerja in ne le zato, da bi zanosili. Škorpijon je feniks in Bik je znamenje plodnosti.

Ana Malenica, astrologinja

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.