SPROSTIMO SE, VENERA V ZNAMENJU RAKA NAS SPODBUJA, DA SMO PRIJAZNI DO SEBE!

Tako kot se izmenjujeta dan in noč, tako se v našem življenju nenehno izmenjujeta preteklost in prihodnost. Roko si podajajo naši dosežki v preteklosti in naše hrepenenje po izpolnitvi vsega kar si želimo v prihodnosti. Zato danes, ko se združujeta na 18. stopinji Bika, Sonce, ki predstavlja naše cilje in Uran, ki predstavlja napredek, skušajte preoblikovati tiste vaše vizije, ki se niso v preteklosti realizirale. Če se sprašujte, ali je to mogoče, vam zagotavljam, da je. Po Lunini eklipsi, ki smo jo imeli 5. maja je vsa tematika, ki je v simboliki Bika in Škorpijona mogoča, le če sprejemamo preteklost in si prizadevamo v prihodnosti biti drugačni, boljši in drznejši.

Če imamo jasno začrtan cilj, karkoli počnemo in katero koli pot uberemo gremo v pravi smeri. Če smo zmedeni (to zmedo nam povzroča Neptun) tudi z najhitrejšim avtomobilom po ravni cesti, ne bomo prišli daleč. Kozmična inteligenca Tin bo že »poskrbela« na svoj način, da nas ustavi. Ravno danes je dan, da pokažete Vesolju, da so vaše vizije jasne in da boste na poti uresničitve svojih ambicij, spoštovali pravila, da se zavedamo, da je naša duhovna preobrazba edini pogoj za preživetje.

Vse naše potrebe na ljubezenskem, družinskem, kariernem, finančnem in splo-šnem življenju morajo biti usklajene z našim horoskopom. Če sprejemamo lastni horoskop pomeni, da poznamo svoje lastne potenciale. Naš horoskop je GPS naše duše, ki nas vodi skozi vzpone in padce.

Ana Malenica, astrologinja

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.