UBLAŽIMO STROGA PRAVILA IGRE!

Zadnji teden se sprašujem se, ali se zavedamo dejanske situacije v kateri se človeštvo nahaja? Ali se zavedamo, da naši medsebojni odnosi imajo izjemno pomembno vlogo naših življenjih, sedaj in tudi v bodoče. Bilo bi idealno, da vsak od nas spremeni “svoj stil igre” in da s tem ponudi možnost drugi strani, da tudi ona prilagodi svoj ritem in naši retoriki in naših dejanjih.

Če želimo biti slišani, moramo spremeniti dinamiko svojega ravnanja in takrat, ko to naredimo, takoj začutimo, da je nasprotna a stran spremenila svoj pristop do nas. Merkur, planet, ki vlada naši komunikaciji, se bliža koncu svoje retrogradnosti in v poravnana v trigonu z Venero in Saturnom nas spodbuja v naših napo-rih, da bi uravnovesili naše medsebojne odnose na milejši način.

Venera v Raku ublaži strukturno trdnost Saturna in nam ponuja pomembna sporočila, da se moramo pogovarjati o naših napakah v preteklosti. To je edini način, da dojamemo, da v prihodnosti ne smemo ponavljati naših neodgovornih in napačnih dejanj.

Ana Malenica, astrologinja

Pozivam vse tiste, ki bi želeli imeti svojo kozmično kodo, da mi pišejo na moj mail ‘anama.astro@gmail.com‘ in napišejo svoje rojstne podatke (datum, mesec, uro in kraj rojstva) in vam bom brezplačno izračunala vašo kozmično kodo.

Kozmična koda je je vaš “PIN” s katerim vstopate v vaše energetsko polje.
Sposobnost, da lahko izračunam kozmični kod, mi je bila podarjena takrat, ko sem bila v komi, leta 2012. To mojo obsmrtno izkušnjo sem opisala v knjigi »Duša na razpotju«.