Knjige Ane Malenice

Ana piše knjige, ki jih lahko berejo vse generacije hkrati, od 7. do 77. leta. Knjige so za ljudi, ki želijo duhovno napredovati in uresničiti življenje v razsežnosti, tam kjer življenje resnično poteka. Ana piše v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Vse ljubitelje duhovne kulture bo razveselil roman »Ne lomi nam krila«. Do zdaj je objavila 3 dele in sedaj že piše 4. del.. Roman je izšel v hrvaščini, ki je pisateljičin materni jezik, zdaj pa ga prevajajo v slovenščino, jezik njene druge domovine. Ana se v tem romanu izjemno slikovito in zgovorno dotakne vseh perečih aktualnih tem o življenju. Družina Alme, glavne junakinje, ki končno najde zatočišče zase in svojo družino na jugu Španije. Hrepeni po tem, da bi se naučila vseh skrivnostnih veščin o vesolju in odkrila, kaj je njeno poslanstvo v življenju in navdušenje do življenje se prenese na bralce tega romana. Napeti opisi ljubezni, poroke in starševskih odnosov so teme te družinske sage in usode junakov so pripovedovane v eni sapi in nas učijo o spravi, odpuščanju in upanju, ki odpira nove poti v prihodnost.

V knjigi »Duša na razpotju« Ana piše o lastnem doživetju onkraj, ki ga je doživela takrat, ko se je njeno srce ustavilo.

Knjiga »Resnica« nam odkriva skrivnostne hodnike zdravstvenega sistema, moči ljubezni in alternativnih poteh ozdravitve.

Knjiga »Zagrli me i kreni dalje« nam predstavlja novo generacijo energij, ki se skrivajo v otrocih, ki so se rojevali v obdobju 2010-2018 leta, v času Urana v Ovnu. Ti otroci bodo popeljali naš svet v višjo dimenzijo življenja in nam odkrili sončno stran človeka.

Skozi otroške pravljice, ki jih piše Ana, se otrokom in staršem odkrije čudežni vodnik, ki nas vabi in uči, da ravnamo drug z drugim ljubeče, in da varujemo svojo mati Naravo.

Anina ideja je, da ljudi ne smemo opredeljevati po tem, kje smo se rodili in kaj si lastimo materialno ter da ni “tipične” osebe, ker smo vsi različni in “biti edinstven” je v njenih knjigah glavno geslo.

Poštnina je že vključena v ceno.

Vaš Kozmični Kod - karmični algoritem

Predstavlja karmični algoritem ali navodilo za uravnovešanje naše karme.
Ob nakupu knjige Duše na razpotju prejmete svoj kozmični kod.