KAJ SE BO DOGAJALO V SLOVENIJI IN V SVETU V LETU 2023 ? II. DEL.

 

Napoved za SLOVENIJO

Ponavljam že trideset let, od kdaj sem videla horoskop Republike Slovenija, da ima Slovenija čisto Karmo, saj v DNK slovenskega naroda, ne obstaja ničesar kar bi bremenilo mundano Karmo sedanje države. Iz dolge preteklosti obstoja naroda nikoli in nikdar nihče ni gojil apetite po tujih ozemljih, ker je Slovenski narod bil vedno, do svoje osamosvojitve del neke državne strukture, ki, pa je bila nosilka mundane Karme.

To, pa kar je spornega v Karmi Slovenije, se je dogajalo po nastanku lastne države in to je odnos slovenskih voditeljev in politikov do lastnega naroda: sramotna delitev družbenega premoženja med posameznike in njihovo bogatenje, narodna revščina, uničevanje javnega zdravstva in šolstva itd.

Ravno zaradi čiste Karme, je Slovenija pod posebno zaščito kozmičnih vibracij, preprosto rečeno, Slovenija ima zelo veliko število svetlobnih teles, angelov, ki varujejo in blagoslovijo vsak milimeter slovenske zemlje.

Če verjameš v stvari, tudi če jih ne razumeš, potem dopuščaš možnost sebi in drugim, da duhovno napreduješ. Naš svet je poln stvari, ki si jih ne znamo razložiti. Od telefonov v naših žepih do gravitacijske sile, ki nas drži tukaj, je naš odnos do nerazumljivega temeljnega pomena. Verjeti v nespoznavno ne pomeni vraževernost temveč odprtost duha k novim idejam in spoznavanju novega in v to šteje tudi moja analiza leta 2023.

Zaradi podnebnih sprememb, ki so postale del našega vsakdana, v letu 2023 se bodo povsod okoli Slovenije, pri naših sosedih dogajale elementarne nesreče, poplave, potresi, požari in plazovi, predvsem v drugi polovici leta 2023. Sloveniji bo pri takšnih nesrečah prizaneseno.

Verjetno mnoge zanima, ali bo sedanja vladna koalicija opravila svoj mandat, odgovor je pozitiven. Energetsko bosta trčila en ob drugega, dve izjemno močni osebnosti: predsednik opozicije (17.9.1958) in sedanji premier (23.01.1967. Opozicija očitno ne pričakuje, da je sedanji premier energetsko ‘usklajen’ z natalno karto Slovenije in da so nekatera kozmična dejanja povezana s silo, ki se ne ozira na politiko.

Če koga zanimajo detajli, naj malo ‘pogleda’ natalno karto Slovenije, 25.6.1991. ob 21.04, v Ljubljani, solarje Slovenije za leto 2022, 2023, 2024 in 2025 in sinastrije predsednice ga. Nataše Pirc in premierja g. Roberta Goloba. Nobenega od njih ne poznam osebno in sem podatke pridobila na Wiikipediji.

V mundani astrologiji 1. hiša horoskopa razlaga simboliko naroda in v horoskopu Slovenije je 1.hiša sestavljena iz 24. stopinj Kozoroga in 21.stopinj Vodnarja.
Ker je premier rojen 23.01.1967. leta, pomeni, da njegovo Sonce pade v 1. hišo horoskopa Slovenije.

Deseta hiša v horoskopu govori o delu predsednika in premiera. V natalni karti Slovenije je 10. hiša v Škorpijonu, s Plutonom na 17. stopinji Škorpijona. Premierjeva Južna zanka je na 12.stopinji Škorpijona.

Južni vozel govori o preteklosti, genetiki in Karmi. Ko omenjamo Karmo, potem povezujemo spomine iz prejšnjih življenj. Južni vozel bo kmalu zapustil znamenje Škorpijona in se bo julija 2023 premaknil v znamenje Tehtnice. Naslednjič bo Južna zanka ponovno v znamenju Škorpijona šele čez 18 let. Zato je 2023 leto tako pomembno in v tem aspektu je odgovor, ali sedanji premier dokončal svoj mandat. Odvisno od zavezanosti svojim ideologijam in lojalnosti do skupnih idej je vprašljivo kdo od ministrov bo zadržal svoj mandat. Tudi to vprašanje je pod močnim vplivom Karme v horoskopu Slovenije. 2023 leto je začetek procesa, ko se morajo stari dolgovi presnoviti in sprostiti.

Na političnem področju se bodo dogajale turbulentne spremembe in sodelovanje koalicije in opozicije bo mnogokrat eskaliralo do vrelišča, vendar bo tista stran, ki verjame vase, pravočasno stopila na žogo. Mnogi dogodki, vezani za prihodnost naše države ne bodo prišli v javnost, ker premier ima okoli sebe nekoliko oseb, katerim lahko zaupa in kateri ga ne bodo nikoli izdali.

Dogodki vezani za izvajanje zdravstvene in pokojninske reforme so povezani z občutljivimi detajli in bi lahko v letu 2023 povzročili, da bo mnogo okostnjakov padlo ven iz omar. V letu 2023 bo veliko dogodkov, kot steklenica šampanjca, ko manjka le tresljaj in bi zamašek eksplodiral, vendar je premier ( ker je Vodnar) v kratkem času svoje vladavine naredil kvantni preskok in pridobil prave izkušnje.

Tako kot je rekel glavni junak Sidarte,v knjigi Hermana Heseja, rekel . ZNAM MISLIT, ZNAM POSTIT IN ZNAM ČAKAT«, tako je je sedanji premier izbral pravo ekipo ministrov, sestavljeno iz vseh dvanajst horoskopih znamenj.

In zato se bo zgodilo ob pravem času.

Na začetku 2023 leta bo Mars še vedno retrogradni in bomo imeli dovolj energije za dokončanje nekaterih nalog in je prav da se razmišljamo tako, da bomo vztrajni in dosledni v vsem, kar počnemo. Pri tem nas lahko podpira Saturn v Vodnarju, ki nam še vedno prinaša nove ideje in spoznanja, s katerimi bomo bolj učinkoviti sedaj, kot pa to možno v drugi polovici leta.

To bo zelo težko obdobje za delovanje samega Saturna, ki običajno zahteva resnico in pot do te resnice bo ovirana. Laž ima razne oblike in Neptun, ki bo v času bivanja Saturna v znamenju Ribi, še vedno v svojem vladarstvu, v znamenju Ribi, ima nalogo da resnice skriva in jo tolmači in oblikuje po svojih merilih. Situacija, da bo Saturn vlekel okostnjake iz omare in Neptun ji bo vračal nazaj v omare, bo trajala vse do sredine februarja 2026. Ker bo premik Saturna iz znamenja Ribi v znamenje Ovna sovpadel s prehodom Neptuna iz znamenja Ribi v znamenje Ovna, zagotovo lahko takrat pričakujemo začetek velikega ‘raspašoja in na političnem parketu in na’ kozmičnem nebu.

V tem času vsem nam lahko pomaga vizualizaciji naših želja, ker Neptun poleg negativne lastnosti prevar nosi v svoji simboliki, še drugo bolj pomembno simboliko, božansko inspiracijo. Vendar se le ta se skriva v človekovi podzavesti in je dolga pot do njenega zlitja. Ko, se enkrat združijo koncepti zavednega in nezavednega uma z božansko iskro v človeku, z njegovo dušo, vse je možno doseči.

Vizualizacija je zelo močna tehnika, ki nam lahko pomaga, da prikličemo pozitivne vibracije v naše realno življenje. Pomembno je le, da vizualizacijo uporabljamo zavestno in s pravim namenom. Dejansko pomeni, da se lahko vidimo v veliko boljši luči in okoliščinah kot je realno stanje. Če bomo to pozitivno podobo dolgo ohranili v sebi, se bo uresničila vizija naše uspešnosti. Problem, da tega nismo sposobni v stanju ‘budnosti’ je, da se zaradi strahu od neuspeha vidimo v težji situaciji kot dejansko je in se naši strahovi uresničijo. Kar vidimo v svoji glavi, to bomo tudi pritegnili v realnem življenju! To je zakon privlačnosti. V času ko bo Saturn v Vodnarju smo veliko bolj odprti za močan realen svet in v času, ko se bo Saturn nahajal v znamenju Ribi, resnica, ki jo on išče, je tudi nekaj božanskega, kar je skrito v našem nezavednem umu.

Samo to moč moramo uporabiti na pravi način, da ustvarimo prave »strukture”, ki ne smejo biti preveč toge ali restriktivne? To je priložnost, da omogočimo prostor za vstopanje novih resnic v naše življenje. Ko, sprejmemo spremembe, ki jih Saturn zahteva od nas, lahko težave izginejo.

Ker gre za transcendentalni planet, ki je zelo počasen, običajno ga ne morejo aktivirati osebni planeti. Lahko ga pa animira Uran, za katerega vemo, da je planet velikega potenciala in številnih odkritij. In to se bo zgodilo v prihodnosti, ki je pred nami, ko bo Uran prestopil iz znamenja Bika, v znamenje Dvojčka. Iz trenutne perspektive je ta trditev videti precej negotova in dvomljiva, če pa se globlje spustimo v analizo, najdemo realno povezanost.

Intenzivno prebujanje ljudi po vsem svetu se že dogaja in dogajanja v letu 2023 bodo samo nadaljevanje procesa, ki se ne more ustaviti. Mnogi ljudje so naveličani sedanjega načina dela, življenja, zakona, vsiljevanja volje posameznikov in delovanje sistema.

Vodnar, znamenje, ki ustvarja revolucionarne in uporniške osebe, ki so pogosto v sporu z celotnim sistemom iz resnične potrebe, ima nalogo, da spreminja naš svet. Sedanji premier Slovenije je Vodnar, je pameten, drugačeni in nekoliko ekscentrični. Ve, da marsikaj po svetu ni tako, kot bi moralo biti in tudi čuti v sebi , da je njegova naloga, da sodeluje v usodi svoje domovine. Ve, da se to se ne bo zgodilo v letu 2023, ve se bo nadaljevalo vse do konca njegovega 1. mandata do leta 2026. Ima pogum in ima vizijo, da bo svoje ideje in upe uresničil 2. mandatu.

NAPOVED ZA OSTALI SVET

V švicarskem letovišču Davos so 16.1.2023 leta odprli svetovni ekonomski forum in se bodo do 20. januarja, po rdeči preprogi sprehodili svetovni voditelji, politiki in gospodarstveniki, ki bodo reševali energetsko in prehransko krizo, visoko inflacijo in geopolitična tveganja v letu 2023
Če sledimo Venerinim povezavam z Marsom in Neptunom, lahko ugotovimo, kaj se dogaja onkraj slikovno popolnih scenarijev in kaj se dejansko dogaja v resnici. Če primerjamo delovanje svetovnih voditeljev in politikov, nam se nehote prikaže vprašanje, ali so ravno ti politiki in voditelji krivi za energetsko krizo in inflacijo? Marsikdo med nami, navadnimi zemljani smo negotovi v naših ocenah njihovega dela in bi najraje tej svetovni eliti predstavili naša stališča, ki so zagotovo bo realna, kot pa njihovi predlogi, pa niti imamo možnosti za to, niti bi nas poslušali
Venera vlada denarju in ljubezni in v času dogajanja v Davosu, bo njena mantra povezana z pohlepom elite, ki ima denar v svojih rokah in s pomočjo retrogradnega Marsa, izraža moč, ki na ‘otročje lahek način’ premika vse Neptunove ‘ladje’. Mitologija nas uči, da je Mars bog vojne, ki na podel, strahopeten in dvoličen način začenja vojno in takrat, ko se vojna razpuhti se umakne. Ponovno se vrne na bojišče, ko je vojna končana, da bi ‘užival’ v krvi in krikih umirajočih. Mitologija nam ponuja še Ateno, pravično in pogumno boginjo vojne, kateri se klanjajo in prosijo za pomoč in zmagovalci in poraženci.

Ali se spomnite druge svetovne vojne, ko je izgubilo življenje 60 milijonov ljudi. Po končani vojni, ni se le Nemčija razdelila na dva dela, ves svet se je razdelil na dve polovici. To moramo upoštevati, ko obravnavamo sedanjo politično tragedijo, ki se dogaja v našem svetu,

Ker ne želim, da bi mi rekli, da širim sovražni govor, ponujam vam le v razmislek, nekaj dejstev, ki nam razlagajo povezavo vpliva planetov na delovanje iz naše preteklosti, ki so močno povezana z našo sedanjostjo in prihodnostjo. da Pluton, planet transformacije, potuje okoli sonca 250 let in da tudi vlada konfiguraciji Zmaja, ki nam pojasnjuje vso moč transformacije, ki jo ta konfiguracija izraža.

Kozmos, Vesolje, Narava ali višja sila, ima mehanizem s katerim je upravljal, upravlja in dokler bo obstajala Zemlja, bo upravljal z usodo vseh ljudi na planeti Zemlja in to počne tudi preko planete Pluton. Pluton ne bo spraševal predstavnike elit, ki se bodo zbrale v Davosu, za dovoljenje, da bi ukrepali na svoj način. Maja meseca 2023 bo Pluton prestopil iz znamenja Kozoroga v znamenje Vodnarja, kar pomeni da bo ustvarjal nov profil človeka. Vodnar je znamenje v katerem se revolucionarno prebuja človek v človeku in tak človek ne bo več sprejemal odločitve elite, pa naj bi elita bila še tako dognana za svoje,

Že sredi maja 2023 se bo zgodil kvadrat med Jupitrom in Plutonom, ki bo imel ključno vlogo v globalnem dogajanju na področju vojnih žarišč v katere so vpletene elitne države sveta, predvsem tiste, ki neposredno vplivajo na vojno med Rusijo in Ukrajino. Zato bom poskušala pojasniti vloge Plutona in Jupitra, kot dve ključni planeti, ki bosta odločile o tem, koliko bo vojna trajala.

Države, katere bodo vključene v kozmični dialog preko tega kvadrata so Amerika, Rusija, Kitajska, Ukrajina, Severna Koreja in nekatere države EU. Predsednik ene države med naštetimi bo zbolel in se bo moral umaknit, kar bo premešalo karte na političnem prizorišču.

Očitno je, da so nekatere države pozabile, da ima Pluton moč množičnega uničenja in so posledice nepremišljenega dejanja, uporabe pa so vidne še danes. 9. avgusta 1945 je Amerika odvrgla atomsko bombo na Nagasaki in–tri kasneje na Hirošimo. ki so terjale več kot 200.000 življenj, večinoma civilistov..

V letu 2023 se svetu ponuja priložnost, da se kvantno premakne točka Karme v državah, ki sem jih naštela in ne ne glede na to, kakšne ovire pridejo na njihovo pot, se lahko odločijo, da jih premagajo in da najdejo načine za napredovanje. Živimo v svetu, ki je poln neverjetnih ljudi in neverjetnih priložnosti, in če se bodo osredotočile na pozitivne korake in trdo delali, lahko v letu 2023 dosežejo velike stvar.
Vsi vemo, da je le pohlep po denarju in moči vzrok, da se je spopad med sprtima stranema začel. Prišlo bo do začetka mirovnega procesa, ker bodo obe strani( predvsem pa države EU) ugotovile, da se mir ne dosega preko orožja, temveč, za pogajalsko mizo. Če mirovna pogajanja v prvi polovici leta 2023 ne bodo prinesla pozitivnih rezultatov, lahko to področje postane kronična bolezen starega kontinenta.

Jupiter je znan kot bog blaginje, denarja in bogastva, vendar malo ljudi ve za njegovo drugo izjemno lastnost, da je uspešen mediator pri vseh zakonskih sporih. Stari astrologi vemo, da so vsi mirovni dogovori so bili sklenjeni pod vplivom Jupitra, ki je znan, kot velik mirovnik in prijatelj človeštva. Jupiter je dvakrat ‘kaznoval’ človeka. Prvič, ker je človek bil ‘neinteligenten’ ( beri neumen) in drugič, ker je bil ‘prepameten’.

Tokrat nam Jupiter jasno nam sporoča, da preteklost pustimo za sabo in da se obrnemo v prihodnost. Ko je 20. decembra 2022 Jupiter zapustil znamenje Ribi, zagotovo se je poslovil od preteklosti in bo potreboval 12 let, da se ponovno vrne v znamenje, katero vlada človekovem nezavednem umu.

Če bi obstajal izpiti za čustveno inteligenco, bi ga morale članice EU opravili v letu 2023. Nesoglasja med posameznimi članicami, bodo kulminirale v drugi polovici 2023. leta. Vključile se bodo smernice ženskega pozitivizma, ki bodo dobro znale ubesediti svoje misli v dejanja in ublažiti temen oblak skrbi, ki bo visel nad Evropo celo leto 2023.

Dinamika moči, ki jo ustvarijo vsi trije planeti, ki se premikajo naprej in spreminjajo znamenja, imajo nalogo, da prinesejo svež veter, ki bo omogočil članicam EU, da ponovno ocenijo svoje prioritete in naredijo inovativne spremembe na področju obrambe.

Čas je za sprejemanje novega in neznanega. Čas je, da se na glas vprašamo, mi ženske, ki rojevamo in dečke in deklice, ‘zakaj so nam potrebne vojne’. Zakaj je morala biti ustanovljena Severnoatlantska pogodbena organizacija , krajše zveza NATO ali pakt NATO 4. aprila 1949 v Ameriki. Kako so mogli svetovni voditelji v tako kratkem času pozabiti, samo 4 leta po vojni, ki je terjala 60 milijonov življenj, ustvariti organizacijo za obrambo Evrope. ZAKAJ? Mnogi evropski narodi so začeli svoj odpor proti fašizmu prej, ko se je Amerika vključila v vojno.

V zadnjih 80 letih, vse od ustanovite NATO zveze smo pluli po razburkanem morju. Pohod usode kliče človeštvo, da prevzame krmilo in uredi svojo ladjo, planet Zemlja. Čeprav bodo vzponi in padci, ne glede na to, kako močni vetrovi pihajo v zadnjem času, so nam pretekli izzivi dali izkušnje in spretnost za varno navigacijo proti svetlejšemu cilju. Začenja se novo obdobje in če se osredotočimo na najpomembnejše vidike našega življenja, bodo pridobitve, ki jih dosežemo, še posebej koristne in bodo imele širok učinek, zaradi katerega se bomo počutili bolje povezani drug z drugim in s svetom.

Če bi nadaljevala to analizo, bi potrebovala napisati še mnogo več podatkov, do katerih sem prišla v svojem raziskovalnem delu, zato ta članek ni niti mesto niti čas za to. Bo že prišel pravi čas in neki drugi ljudje, ki bodo pripravljeni prisluhnit na pravi način kaj človek potrebuje za normalno življenje. Nujno pa je, da planet Neptun prestopi iz znamenja svojega vladarstva, Ribi, v znamenje, ki, običajno začenja revolucijo, v znamenje Ovna. To se po zgodilo začetkom leta 2026.

Preden zapluje v razburkani ocean svojega nezavednega uma, ladjo Zemlje čaka še nekaj kritičnih točk in ozkih ožin. Ali bo nasedla in potonila, je odvisno od dogajanj v letošnjem letu, V tem letu, se bo zamenjal kapetan ladje Zemlja in pričakujemo, da bo novi kapitan bolj fleksibilen od samooklicanega kapetana ladje, ki je bil na kapitanskem mostu zadnjih 70 let, ki je razen tega, da mu manjka zdrava pamet, še brutalno nesramen.

“Prvi znak človeške neumnosti je popolna odsotnost sramu,” je rekel Freud.

V iskanju nekega drugega kapitana, v letu 2023. se bodo sklepala zavezništva, tako na osebnih kot mednarodnih nivojih, za katera nikoli nismo mislili, da so mogoča. Iskali se bodo inovativni načini za učinkovito uporabo tehnologije in namesto da jo koristimo, da nadzoruje naša življenja se bo koristila za sprejemanje idej, ki lahko naše življenje naredi bolj resnično in realno.

Čeprav Pluton ni tradicionalni partnerski planet, led v obliki srca na njegovi površini namiguje na globino čustev, ki se skrivajo v njem. Čas je, da se soočimo in sprejmemo tisto, česar se bojimo priznati, da čutimo. In naši odnosi bodo dobili drugačne, bolj smiselne razsežnosti, ko bo tisto, kar je v nas, živelo v luči

Pohod usode je le tako močan in pozitiven, kot ga sami naredimo. Zadnjič, ko je Pluton zamenjal znamenje (leta 2008), je svet doživel potresne gospodarske pretrese. In Saturnova zadnja poteza je sovpadla z zaporami zaradi pandemije in omejitvami brez primere. Tokrat, ko korakajo naprej v nova znamenja v spremstvu dinamičnega Marsa, nas lahko vodijo na pot okrevanja.

In čeprav je 2023 leto, potovanje v neznano, je njegov potencial, da spremeni naša življenja in naš svet, ogromen. Če odvržemo tisto, kar ni več primerno, in se osredotočimo na tisto, kar nas združuje na vzdržljiv način, ki izboljšuje življenje, bomo postali močnejši in bolj povezani drug z drugim. Leto 2023 bo vznemirljivo, energično in, če se bomo pripravljeni potruditi za spremembe, obljublja rešitve, ki bodo vplivale na celotno človeštvo. Obstaja v Kozmosu neko jedro iz katerega se napajamo vsi, lahko to imenujemo Narava in to jedro bo poskrbela, da strah in zaskrbljenost glede finančne prihodnosti elite, ne bo postala tema s katero sem ukvarja 7 milijard ljudi.

Planet Zemlja je ustvarjena v znamenju Bika, je materija in mi ljudje, naše fizično telo je le en delček te materije. Tisto kar šteje v tem jedru, je duh človeka , svetloba, človekova duša. Ker je planet Zemlja materija, imamo na Zemlji denar, kot sredstvo preko katerega upravljamo z našimi materialnimi energijami.

V letu 2023 se bodo čutili močni premiki tudi pri vrednotenju denarja. Pluton je še vedno v znamenju Kozoroga, kjer je indikator ‘grabljenja moči’ in njegov vpliv se bo čutil še nekaj naslednjih let zato na eni strani centralne banke tiskajo denar, po lastni volji in na drugi strani voditelji nekaterih držav centralizirajo svojo moč.

Ko, je Saturn, 2020 leta vstopil v znamenju Vodnarja, je začelo naraščanje razočaranj ljudi po vsem svetu nad njihovi politični voditelji. Tudi v 2023 letu, ko bo Saturn v Ribah, se to ne bo spremenilo. Ljudstva pričakujejo od svojih voditeljev, da se dosežejo dogovori in kompromisi na političnem parketu in da se ustavi naraščanje revščine.

Kaj se zgodi, ko ljudje v daljšem časovnem obdobju postanejo uporniški? Nismo daleč od revolucije, saj bo Saturn iz znamenja Ribi prestopil v znamenje Ovna

V letu 2023 se je začel konec mirnega in ugodnega življenja in se je začela borbe za obstanek naše planete.

»Ko se dva prepirata, tretji se veseli«-pravi rek. Če ne bi ostalim državam ustrezalo, če ne bi ustrezalo kapitalu, bi dva zračna znamenja, Vladimir Putin ( 7.10.1952, 9.30 Leningrad) in Volodimir Zelinski (25.1.1978, Krivi Rog), morala doseči dogovor in najti skupni imenovalec za vse odprte probleme, na pravi način in v pravem času..
.
V leto 2023 smo vstopili z retrogradnim Merkurjem, planetom komunikacije in pogajan, ki se bo 18.1.2023. začel premikati naprej. Ali nam bo stacioniran Merkur do polovice 2023. leta, prinesel dobre novice za odprte spore? Z ustvarjalnostjo in voljo do kompromisov je mogoče doseči prelomne dogovore tudi če konkretne težave niso rešene v celoti. Z vsemi različnimi izzivi, s katerimi se spopada naš svet, bi bilo neprimerno, če bi reči, da je vse popolno, ker ni.

Prihodnost planete ni vklesana v kamen in človek v sodelovanju z Kozmosom lahko jo oblikuje kot glino in da ustvarja nov svet, v katerem si resnično želi živeti?

Ana Malenica, astrologinja
www.astroanama.com
Fb Ančka Pomagačka